tel
mail
lage

Ски Училище

Смятате, че сте добър скиор? Мислите, че не се нуждаят от уроци? Няма значение колко сте добри в карането на ски, винаги можете да се възползвате от някои уроци.

Ние имаме квалифицирани ски и сноуборд инструктори, които са в състояние да преподават на английски, руски, гръцки и турски.
Интерски Пампорово е българо - английски фамилен бизнес. Основан през 2004 г., ние имаме голям екип от високо квалифицирани инструктори и осигуряваме качествено обучение за всички възрасти и способности.

  • Иснивидуалнят урок един на един - най-добрият и най-гъвкав начин за подобряване на вашите ски умения.
  • Групови уроци - малки групи гарантират успех в социален аспект за всички нива, от начинаещи до напреднали.
  • Ски Clinic - за напреднали скиори, които искат да подобрят уменията си или да научат нови техники.

Можете да ни намерите в Пампорово, Ски център 2, Под пъб White Dog (в близост до Центъра за билети)

Ski Clinic

С течение на времето може да се развивят лоши навици в карането на ски. Напредъкът в технологията и революцията в ски дизайна, също така може да доведе до промени в начина по който карате ски.

Има ли елементи при карането на ски от които се плашите, или че искате да подобрите? Искате ли да научите повече за "наклон" и "ъгъл"? Каране извън пистите? Mogul ски? Или ви харесва да карате в слалом състезания?

Само 2 часа интензивени уроци и нашият инструктор може да анализира техниката Ви, да раздели на елементи обочението и да направи промени, които ще революционизират начина по който карате ски.

Уроците за напреднали са на разположение във всички тези дисциплини, започващи от 110 лв за 2 часа или 180 лв. за целия ден. (4 часа). Достъпни за двама или трима с отстъпки (при наличност).Инструктори.

Петър Тодоров - The Boss

Директор ски училище клас ISIA ски

Говори: Руски, Английски и Немски